Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 178 / Bezoekers Vandaag: 5382
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 251
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Op 18 Maart 2019 is Paul Haagsma helaas overleden.

Wij wensen de familie en vrienden sterkte toe!

Lees en of praat hier mee.

Open hier de rouwkaart van Paul Haagsma



 Alle forums
 Koploper
 Beginners
 Melding Ecos 4.1 uitschakelen
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

BartSteur

Netherlands
223 berichten

Geplaatst - 04 dec 2019 :  10:11:40  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo,

Ik heb mijn CS1Reloaded Firmware geupgrade naar de laatste versie. Bij opstarten van Koploper kreeg ik de mededeling dat ik de CS1R in legacy mode moest zetten. Dat heb ik gedaan. Zowel de CS1R als de PC herstart, maar ik blijf het bericht krijgen.

De treinen rijden wel gewoon.

Kan ik dat bericht op een of andere manier uitzetten?

Groet,
Bart

Marklin K-rail, CS1-reloaded.

mwleeuw

Netherlands
68 Posts

Geplaatst - 04 dec 2019 :  14:01:27  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb deze melding ook gehad bij mijn ECOS. Na een tijdje gebeurde dit niet meer



matthijs leeuw

ECOS, c-en m-rails
Ga naar bovenaan de pagina

BartSteur

Netherlands
223 Posts

Geplaatst - 04 dec 2019 :  22:48:46  Toon profiel  Reageer met citaat
Dan wacht ik het even een paar daagjes af.

Irriteert me nu nog niet

Groet,
Bart

Marklin K-rail, CS1-reloaded.
Ga naar bovenaan de pagina

BartSteur

Netherlands
223 Posts

Geplaatst - 11 dec 2019 :  15:53:37  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Allemaal,

De melding is er nog steeds. Heeft iemand een idee?

Irritatie begint iets op te lopen.

Groet,
Bart

Marklin K-rail, CS1-reloaded.
Ga naar bovenaan de pagina

Wissels

Netherlands
1438 Posts

Geplaatst - 16 dec 2019 :  13:22:26  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
Hallo,

1 of meer adressen, vermoedelijk bij een MFx cq. m4 decoder worden met adres 0 uitgelezen, het instellen van een decoderadres voor deze loc op jouw CS1R zal dit probleem dan oplossen,

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1 Reloaded.
Doe wat je zegt, dan lieg je niet.
Ga naar bovenaan de pagina

Wissels

Netherlands
1438 Posts

Geplaatst - 16 dec 2019 :  13:24:41  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
quote:
Oorspronkelijk geplaatst door mwleeuw

Ik heb deze melding ook gehad bij mijn ECOS. Na een tijdje gebeurde dit niet meer



matthijs leeuw

ECOS, c-en m-rails



dit probleem zal zich niet vanzelf opgelost hebben lijkt mij,

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1 Reloaded.
Doe wat je zegt, dan lieg je niet.
Ga naar bovenaan de pagina

BartSteur

Netherlands
223 Posts

Geplaatst - 01 jan 2020 :  20:51:04  Toon profiel  Reageer met citaat
Ha Walter,

Dat was het inderdaad. In mijn lijst stond nog MFX-Testdecoder met adres 0. Heb die verwijderd in koploper. De melding is nu weg.

Dank je wel en nog de beste wensen allemaal.

Groet,
Bart

Marklin K-rail, CS1-reloaded.
Ga naar bovenaan de pagina

Wissels

Netherlands
1438 Posts

Geplaatst - 02 jan 2020 :  13:10:18  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
Hallo Bart,

mooi dat het opgelost is,

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1 Reloaded.
Doe wat je zegt, dan lieg je niet.
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing © EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina