Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 193 / Bezoekers Vandaag: 924
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 241
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Algemeen
 Problemen forum
 Haperen forum
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Wissels

Netherlands
1435 berichten

Geplaatst - 28 mrt 2009 :  13:57:05  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
Hallo Erwin,

kan jij iets doen aan het haperen van het forum, het duurt bij mij zo nu en dan 15 minuten voordat het forum reageert, niet zo erg bij een draadje om te lezen want dan laadt je de pagina opnieuw, maar wel erg vervelend als je een reactie geplaatst hebt,

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1

administrator

Netherlands
327 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  11:44:11  Toon profiel  Bezoek de homepagina van administrator  Reageer met citaat
Zijn er meer mensen die dit ondervinden?

Met vriendelijke groet
Erwin
Ga naar bovenaan de pagina

bartjemestrom

Netherlands
50 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  12:44:07  Toon profiel  Bezoek de homepagina van bartjemestrom  Reageer met citaat
Ik heb nergens last van. Hier reageert het forum normaal.

Met vriendelijke groet,

Bart Mestrom
Ga naar bovenaan de pagina

santhe

Netherlands
212 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  12:56:27  Toon profiel  Bezoek de homepagina van santhe  Reageer met citaat
Dit forum is gelukkig juist altijd supersnel.

Theo.
Ga naar bovenaan de pagina

pa1_hub

Netherlands
506 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  13:07:19  Toon profiel  Reageer met citaat
Hier geen enkel probleem en gaat ook supersnel.

Met vriendelijke groet,
Hub
Ga naar bovenaan de pagina

phdirk

Netherlands
1957 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  19:47:12  Toon profiel  Reageer met citaat
Hi All,

Bij mij werkt alles ook lekker snel. Ik merk geen problemen.

Met beste groeten
Dirk
HO=TC
Ga naar bovenaan de pagina

administrator

Netherlands
327 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  21:45:44  Toon profiel  Bezoek de homepagina van administrator  Reageer met citaat
Bedankt voor jullie reactie's

Walter is er in jou situatie thuis iets veranderd?

Met vriendelijke groet
Erwin
Ga naar bovenaan de pagina

Wissels

Netherlands
1435 Posts

Geplaatst - 29 mrt 2009 :  22:01:04  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
Hallo Erwin,

nee niet dat ik weet, vreemde is uiteraard dat ik voor alsnod de enige die het hier heeft. Misschien een probleem bij mijn provider deze is orange overgegaan in online. Virusscanner/Firewall Gdata . Besturingssysteem Vista Basic 2 Gbyte Ram.

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina