Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 163 / Bezoekers Vandaag: 6148
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 883
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Installatie
 Koploper
 raadsel
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

geros

Netherlands
14 berichten

Geplaatst - 31 jan 2018 :  17:04:56  Toon profiel  Reageer met citaat
Na het afsluiten van Koploper heb ik deze de volgende dag weer opgestart. Bij het aanklikken van het groene seinpaaltje kreeg ik het volgende bericht "Er is geen respons van de centrale van de baan" en "Geen communicatie met Dynamo mogelijk". Voor de treinen heb ik een IBII met instelling loconet met bautrate 115200 en voor de autobaan de instelling Dynamo met bautrate 19500. Ik kan middels de IBII wel de treinen laten rijden en de wissels bedienen. Via de computer lukt dit niets. Ook hebben de wissels op het baanoverzicht opeens een geel merkteken.Ik weet voor bijna 100% zeker dat ik niets in de data gegevens heb veranderd.
Wie kan mij helpen.
Met vriendelijke groet
]Ger Rosenbrand

phdirk

Netherlands
1978 Posts

Geplaatst - 31 jan 2018 :  22:05:25  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Ger,

Zo te horen heb je een datumteller probleem. Op een gegeven moment kunnen de data van je PC en Koploper uiteen gaan lopen en dan krijg je verschijnselen die je beschrijft.
Vaak helpt het opnieuw opstarten van je PC al om het probleem op te lossen.

Met beste groeten
Dirk
HO=TC
Ga naar bovenaan de pagina

Wim Ros

Netherlands
5493 Posts

Geplaatst - 01 feb 2018 :  00:00:31  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wim Ros  Reageer met citaat
Ger, open onder algemeen eens de optie Initialisaties en kies dan voor opschonen. Misschien dat dit helpt.

Mvg
Wim.


Alleen de waarheid ligt in het midden

s88SD16-n s88XPressNetLI LocoNet-Interface s88LN xTreme Keerlus
Ga naar bovenaan de pagina

PaHaSOFT

3397 Posts

Geplaatst - 01 feb 2018 :  22:18:15  Toon profiel  Reageer met citaat
Ger,
Welke Koploper versie gebruik jij? Volgens mij niet de laatste versie 9.3. Even updaten (is nog steeds gratis) en dan is je probleem waarschijnlijk over.


Mvg,
Paul.
Ga naar bovenaan de pagina

geros

Netherlands
14 Posts

Geplaatst - 04 feb 2018 :  23:42:18  Toon profiel  Reageer met citaat
Paul, dank voor je advies. Ik heb een update met versie 9.3 gedaan en alles functioneert weer zoals het moet. Nogmaals dank. En Wim ook bedankt voor je reactie.
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina