Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 172 / Bezoekers Vandaag: 5180
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 255
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Update's
 Versie 6.7
 Niet zetten van wissels.
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

teppp01

Netherlands
82 berichten

Geplaatst - 20 dec 2009 :  15:40:26  Toon profiel  Reageer met citaat
Beste Paul en ander koplopers,

Sinds het upgraden naar kpl 6.7 heb ik een probleem.
Regelmatig worden er willekeurig wissels niet omgezet, dwz op de baan niet, wel in de com logging. hiervan had ik onder 6.6 nooit last. En nu heb ik om de 5 10 minuten wel een noodstop door een verkeerd staande wissel. Om andere oorzaken uit te sluiten heb ik gisteren 6.6 maar weer terug gezet. Mijn baan heeft nu alweer een paar uur gereden zonder dat er een wissel niet is omgezet.
Paul, is er iets veranderd in deze versie wat hiervan de oorzaak kan zijn?

Mijn wissels worden aangestuurd door parallel en dec63 van kees.
de pc is een duo core E6550 op 2.33 mhz met 3 gb.

met vriendelijke groet

piet

Rij sinds 6 jaar met Koploper, Intellibox en Trix Express met par63 en dec63

PaHaSOFT

3397 Posts

Geplaatst - 20 dec 2009 :  17:34:09  Toon profiel  Reageer met citaat
Piet,

Heeft echt niets te maken met de upgrade. Je zal het toch in de hardware moeten zoeken. Er zijn genoeg gebruikers van de Parallel63 om dit zo hard te durven zeggen.

Mvg,
Paul.
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina