Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 222 / Bezoekers Vandaag: 5101
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 264
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Algemeen
 Mededelingen
 Website Pahasoft uit de lucht
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

KoosLeiderdorp

Netherlands
48 berichten

Geplaatst - 15 jun 2009 :  13:15:55  Toon profiel  Bezoek de homepagina van KoosLeiderdorp  Reageer met citaat
Beste lezers

Waarschijnlijk heb ik iets gemist, maar ik krijg sinds een paar dagen geen verbinding met de Pahasoft site.
Is er iets aan de hand?


Hele groeten van een Half 0ler

Koos

Bernhard Keizer

Netherlands
44 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  13:27:45  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Koos,

De site doet het gewoon.

groeten,

Bernhard
Ga naar bovenaan de pagina

remunj

Netherlands
744 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  14:10:48  Toon profiel  Reageer met citaat
Koos,

Even je cache refreshen met F5 of CRTL + F5.

Gr.
Eric
Ga naar bovenaan de pagina

KoosLeiderdorp

Netherlands
48 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  15:53:05  Toon profiel  Bezoek de homepagina van KoosLeiderdorp  Reageer met citaat
Vreemd er gebeurd niets ik zie alleen het logo van de teller die er opstaat.
Ik zit op dit moment in Frankrijk, maar ik heb nog nooit problemen gehad met welke site dan ook.
Zal wel aan mij liggen, of aan Frankrijk (grapje)

Hele groeten van een Half 0ler

Koos
Ga naar bovenaan de pagina

corne_mo

186 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  15:54:29  Toon profiel  Reageer met citaat
Hier doet ie het ook goed.

Met vriendelijke groet,
Corn

Marklin, C-rail, Interface 6051, S88, Koploper (op een oude AMD K6-350MHz)
Ga naar bovenaan de pagina

KoosLeiderdorp

Netherlands
48 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  18:59:14  Toon profiel  Bezoek de homepagina van KoosLeiderdorp  Reageer met citaat
Hoe het mogelijk is is voor mij onbekend maar deze laptop met Vista zie ik allen het logo van de teller.
De andere laptop met XP werkt alles prima.

Ok, voordat ik opmerkingen krijg ik zal voortaan met de XP laptop de site bezoeken.

Maar toch blijft het voor mij een raadsel.

Hele groeten van een Half 0ler

Koos
Ga naar bovenaan de pagina

bartjemestrom

Netherlands
50 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  19:03:35  Toon profiel  Bezoek de homepagina van bartjemestrom  Reageer met citaat
Ik denk dat het probleem wel weet op te lossen.

Volgens mij heb je op je vista geen flash player geinstalleerd.
Want de site van Paul is gemaakt in Flash.

http://get.adobe.com/flashplayer

Probeer het daarna nogmaals.

Met vriendelijke groet,

Bart Mestrom
Ga naar bovenaan de pagina

santhe

Netherlands
212 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  19:05:28  Toon profiel  Bezoek de homepagina van santhe  Reageer met citaat
Hallo Koos,

Je werkt met Firefox? Zoniet, installeer die dan eens.

Theo.
Ga naar bovenaan de pagina

KoosLeiderdorp

Netherlands
48 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  19:19:58  Toon profiel  Bezoek de homepagina van KoosLeiderdorp  Reageer met citaat
De laptop gebruikt Internet Explorer en ik heb Adobe Flashplayer geinstalleerd, dit maakt geen verschil.
Het vreemde is dat het wel heeft gewerkt tot zaterdag met dezelfde laptop.
Ik gebruik de XP machine wel, daar werkt alles prima op.

Firefox ga ik niet installeren want de pc is van de werkgever, dan heb ik een probleempje met systeembeheer, maar die zitten in Nederland. Komt wel weer als ik bij hun in de buurt ben.

Allemaal bedankt voor de suggesties.

Hele groeten van een Half 0ler

Koos
Ga naar bovenaan de pagina

Wissels

Netherlands
1435 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  19:48:27  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Wissels  Reageer met citaat
Hallo Koos,

geen probleem hier met www.pahasoft.nl , zou volgens mij ook moeten draaien zonder invoeg toepassingen, het enige zou zijn dat je firewall te sterk hebt ingesteld,

met vriendelijke groet,

Walter

Marklin testbaan met 6021/6050 Vaste baan met Central Station 1 Reloaded
Ga naar bovenaan de pagina

KoosLeiderdorp

Netherlands
48 Posts

Geplaatst - 15 jun 2009 :  20:17:33  Toon profiel  Bezoek de homepagina van KoosLeiderdorp  Reageer met citaat
Hallo Walter

Ik heb het nog even geprobeerd zonder toevoegingen maar dat gaf geen verschil.
Wat ik al eerder schreef de laptop is van mijn werk dus een leuk klusje voor de IT afdeling als ik weer in de buurt ben

Hele groeten van een Half 0ler

Koos

Bewerkt door KoosLeiderdorp op 15 jun 2009 20:18:16
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina