Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 120 / Bezoekers Vandaag: 4033
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 293
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

Op 18 Maart 2019 is Paul Haagsma helaas overleden.

Wij wensen de familie en vrienden sterkte toe!

Lees en of praat hier mee.

Open hier de rouwkaart van Paul Haagsma



 Alle forums
 Installatie
 Technische installatie
 Lenz USB interface en Koploper
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

Arnold

Netherlands
37 berichten

Geplaatst - 07 jun 2009 :  17:50:41  Toon profiel  Reageer met citaat
Heren, onlangs heb ik de USB interface geinstalleerd van Lenz. De communicatie lukt voor geen meter.

Moet ik, behalve de zaken die ik in de handleiding van Koploper lees nog bijzondere zaken instellen? (Verricht: USB server van Lenz niet opgestart, draden zijn goed aangesloten, krijg echter alleen een groen lampje (USB) op de interface te zien en niet de oranje, vinkje USB in koploper ingevoerd enzovoort)

Het kan natuurlijk zijn dat de USB interface defect is...

Overigens heb ik op beneluxspoor http://www.beneluxspoor.net/index.php/topic,19850.0.html
al uitgebreid vragen gesteld en contact met Lenz gehad; interface kan voor controle teruggestuurd worden...

Alvast bedankt voor de antwoorden,

Groet, Arnold

treinkapitein

Netherlands
6 Posts

Geplaatst - 07 jun 2009 :  20:51:57  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo, Arnold,

Misschien moet je net als bij de LI101F eerst een stukje software van Lenz installeren.

Groet Harald.
Ga naar bovenaan de pagina

Arnold

Netherlands
37 Posts

Geplaatst - 07 jun 2009 :  21:42:12  Toon profiel  Reageer met citaat
Heb ik uiteraard gedaan...
Ga naar bovenaan de pagina

Saraan

Belgium
82 Posts

Geplaatst - 07 jun 2009 :  22:40:04  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Saraan  Reageer met citaat
quote:
Oorspronkelijk geplaatst door Arnold

Heb ik uiteraard gedaan...

Ik moet in het lijstje van com-poorten (ook met USB installatie) een specifieke poort kiezen. Op auto-detect werkt het niet! Ik moet com8 kiezen, dan loopt alles prima.

groeten,
Ga naar bovenaan de pagina

Arnold

Netherlands
37 Posts

Geplaatst - 07 jul 2009 :  17:03:05  Toon profiel  Reageer met citaat
De interface was defect. E.a. naar Lenz gestuurd en binnen een week weer retour. E.a. werkt nu.
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina