Koploperforum Digitale Treinbesturing Aktieve Gebruikers: 244 / Bezoekers Vandaag: 7619
Hoogste aantal aktieve gebruikers: 353
Google


Koploperforum Digitale Treinbesturing
Startpagina | Mijn bestanden | Profiel | Registreer | Recente onderwerpen | Leden | Zoeken | FAQ
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?

Modelspoorwijzer.net

 Alle forums
 Algemeen
 Problemen forum
 Terug bladeren
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Auteur Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  

n/a

196 berichten

Geplaatst - 19 sep 2008 :  14:48:10  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo administrator,

Als ik een pagina open en ik wil weer terug, moet ik drie keer met de muis daar opdracht voor geven.

Dit komt bij mij voor op meerdere computers.

Groet,
Rob


Edits Pro Booster, MRdirect, Koploper, HSI-88, Zimo, Lens LS150, HO, 2 rail.

Wim Romijn

Netherlands
720 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  15:03:22  Toon profiel  Reageer met citaat
Rob,

Dan ben je niet de enige, ik heb er ook sinds kort last van.


Mvtgr,

Wim Romijn.
H0 gelijkstroom
Ga naar bovenaan de pagina

phdirk

Netherlands
1941 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  15:15:17  Toon profiel  Reageer met citaat
Hi All,

Ik merk ook dat de site de laatste tijd heel veel tijd nodig heeft met het openen van pagina's. Zo te zien wordt dat veroorzaakt door het inladen van de advertenties, als je naar de tekst onderin de balk kijkt. Ik weet niet of onze administrator daar iets aan kan doen, of dat het bij de provider ligt.

Met beste groeten
Dirk
HO=TC
Ga naar bovenaan de pagina

remunj

Netherlands
808 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  15:39:41  Toon profiel  Reageer met citaat
Hier idem dito.
Sinds gisteren 3x klikken om terug te keren naar de vorige pagina.

Gr.
Eric
Ga naar bovenaan de pagina

willem22

Netherlands
68 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  15:55:07  Toon profiel  Bezoek de homepagina van willem22  Reageer met citaat
Helaas om te constateren ook op mijn computer.

wil.
Ga naar bovenaan de pagina

bverbiest

Netherlands
86 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  17:52:29  Toon profiel  Reageer met citaat
Het wordt eentonig maar ook bij mij, op meerdere computers, kun je pas terug naar vorig scherm met 3x klikken op de "terugpijl"

Met vriendelijke treingroet,
Barend Verbiest
Ga naar bovenaan de pagina

Agebe

Netherlands
389 Posts

Geplaatst - 19 sep 2008 :  19:58:37  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Allemaal,(en Admin)

Sinds kort heb ik daar ook last van.
Als je op het scroll menutje klikt naast de bladerknoppen, zie je dat daar niet juiste informatie staat.
Dit staat er al bij het opstarten van e pagina. Misschien dat je er wat aan hebt:
http://pagead2.google.syndication.com/cp 2x
Maar ook een aantal keren HTTP fout 404 - niet gevonden. (Staat ook onde de onderste reclame)
En dat is precies 3x klikken.
Als je een keer op deze url's klikt gebeurd er ook niks.

Mvg Ab Boezerooij

Ab Boezerooij (Koploper,ECOS-IB,HSI-88, HO, NS)

Bewerkt door Agebe op 19 sep 2008 20:02:55
Ga naar bovenaan de pagina

corne_mo

186 Posts

Geplaatst - 20 sep 2008 :  10:11:10  Toon profiel  Reageer met citaat
Op een site die ik zelf maak/onderhoud heb ik ondervonden dat dit vaak een browser gerelateerd probleem is. Ik werk zelf met firefox 3.0 en heb geen last van het hierboven beschreven probleem op dit forum.

Met vriendelijke groet,
Corné

Marklin, C-rail, Interface 6051, S88, Koploper (op een oude AMD K6-350MHz)
Ga naar bovenaan de pagina

Dieky

Netherlands
104 Posts

Geplaatst - 20 sep 2008 :  12:52:13  Toon profiel  Bezoek de homepagina van Dieky  Reageer met citaat
Corné,

Dit klopt.
In safari en Firefox ga je in een keer terug: klikken op de 'vorige' pijl.
In internet explorer 7.0.6001.18000 gaat het pas na drie keer klikken.

vraag is dan:
Ligt het aan een update van explorer of een update van de forum software?

Meine

Bewerkt door Dieky op 20 sep 2008 12:54:32
Ga naar bovenaan de pagina

Agebe

Netherlands
389 Posts

Geplaatst - 20 sep 2008 :  15:00:51  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo administrator,

Op andere Sites heb ik er geen last van.
Alleen op het koploper forum en op Somda. volgens mij zijn beide bij de zelfde provider. (Eigen Server?)
Op Somda komt het alleen op pagina 1 voor, zover ik het kan bekijken.
De volledige URL bij de foutmelding is het volgende:

res://ieframe.dll/http_404.htm#www.somda.nl%2Fwww%2Findex.php®ion=_google_cpa_region_&frm=0&cc=99&ga_vid=1496747961.1209391120&ga_sid=1221910204&ga_hid=889630461&ga_fc=true&flash=9.0.124.0&u_h=900&u_w=1440&u_ah=870&u_aw=1440&u_cd=32&u_tz=120&u_his=2&u_java=true" target="_blank">http://pagead2.googlesyndication.com/cpa/ads?client=ca-pub-9032135516454843&cpa_choice=CAAQkMfHmwIaCOjY_q4bpeKKKPDAuosB&oe=iso-8859-1&dt=1221910553542&lmt=1221910553&format=180x60_as_rimg&output=html&correlator=1221910553503&url=http%3A%2F%2Fwww.somda.nl%2Fwww%2Findex.php®ion=_google_cpa_region_&frm=0&cc=99&ga_vid=1496747961.1209391120&ga_sid=1221910204&ga_hid=889630461&ga_fc=true&flash=9.0.124.0&u_h=900&u_w=1440&u_ah=870&u_aw=1440&u_cd=32&u_tz=120&u_his=2&u_java=true

Kennelijk heeft alleen Iexplore er last van.
Nog even getest op een wat oudere IE ook deze heeft er last van.
mvg Ab Boezerooij

Mvg Ab Boezerooij

Ab Boezerooij (Koploper,ECOS-IB,HSI-88, HO, NS)
Ga naar bovenaan de pagina

Wim Romijn

Netherlands
720 Posts

Geplaatst - 20 sep 2008 :  18:25:39  Toon profiel  Reageer met citaat
Ik heb niks tegen reclame.

Zo wie zo kijk ik er nooit naar maar als daardoor iets betaalbaar wordt neem ik het op de koop toe.

Echter nu moet ik dankzij die reclame 3 maal terug aanklikken en dan heb ik iets van als ik last krijg van reclame zal ik nooit dat product kopen, zoiets heet antireclame en werkt ook goed alleen niet voor de verkoper.

Mvtgr,

Wim Romijn.
H0 gelijkstroom
Ga naar bovenaan de pagina

louwerse

Netherlands
36 Posts

Geplaatst - 20 sep 2008 :  20:53:36  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo allemaal en administrator,

Ook ik heb sinds kort dezelfde klachten, op beide computers.Driemaal klikken op de "terugpijl" voor ik terug ben op de vorige pagina.

Groetjes Sam Louwerse.
Ga naar bovenaan de pagina

administrator

Netherlands
327 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  13:09:40  Toon profiel  Bezoek de homepagina van administrator  Reageer met citaat
Hallo Allen,

Bedankt voor de reactie's. Ik ga er naar kijken wat het kan zijn.

Er is geen update verwerkt alleen een nieuwe firewall.

Beneuxspoor/Somda draaien op een andere server en een andere provider.

Zo dra ik iets heb gevonden laat ik het weten.



Met vriendelijke groet
Erwin
Ga naar bovenaan de pagina

administrator

Netherlands
327 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  13:19:56  Toon profiel  Bezoek de homepagina van administrator  Reageer met citaat
Ik heb op dit moment de google reklame uit gezet.

Ik hoor graag of dit verbetering geeft.

Met vriendelijke groet
Erwin
Ga naar bovenaan de pagina

Agebe

Netherlands
389 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  13:29:23  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Erwin,

Het probleem is bij het koploperforum verdwenen.


Mvg Ab Boezerooij

Ab Boezerooij (Koploper,ECOS-IB,HSI-88, HO, NS)
Ga naar bovenaan de pagina

n/a

196 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  17:55:17  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo Erwin,

De problemen behoren ook bij mij weer tot het verleden.
Werkt nu een stuk beter.

Groet.
Rob

Edits Pro Booster, MRdirect, Koploper, HSI-88, Zimo, Lens LS150, HO, 2 rail.

Bewerkt door n/a op 19 jan 2009 08:12:46
Ga naar bovenaan de pagina

administrator

Netherlands
327 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  20:12:46  Toon profiel  Bezoek de homepagina van administrator  Reageer met citaat
We zullen google dan maar bedanken voor het probleem.

De reklame staat er alleen om de domein naam te betalen en de hosting van het forum.

Met vriendelijke groet
Erwin
Ga naar bovenaan de pagina

phdirk

Netherlands
1941 Posts

Geplaatst - 21 sep 2008 :  22:30:31  Toon profiel  Reageer met citaat
Hi All,

De snelheid is inderdaad weer terug op het oude niveau. De site is nu tenminste weer goed te bekijken.

Met beste groeten
Dirk
HO=TC
Ga naar bovenaan de pagina

louwerse

Netherlands
36 Posts

Geplaatst - 22 sep 2008 :  11:09:10  Toon profiel  Reageer met citaat
Hallo allemaal,

Ook bij mij geen problemen meer. Werkt allemaal weer prima!

Groeten

Sam Louwerse.
Ga naar bovenaan de pagina

Wim Romijn

Netherlands
720 Posts

Geplaatst - 22 sep 2008 :  11:12:52  Toon profiel  Reageer met citaat
Probleem bij mij ook opgelost.

Je zag ook onderaan staan, aan de linker en rechterkant naast de reclame "Kan pagina niet vinden"

Op de eerste keer terug verdween een zo'n tekst, op de tweede keer terug verdween er nog zo'n tekst en op de derde keer ging je echt terug.

Mvtgr,

Wim Romijn.
H0 gelijkstroom
Ga naar bovenaan de pagina

bartjemestrom

Netherlands
50 Posts

Geplaatst - 19 jan 2009 :  17:39:16  Toon profiel  Bezoek de homepagina van bartjemestrom  Reageer met citaat
Google is over het algemeen wat langzamer geworden.
Marktplaats ook, altijd die ads.

Met vriendelijke groet,

Bart Mestrom
Ga naar bovenaan de pagina

davevdlocht

Netherlands
153 Posts

Geplaatst - 19 jan 2009 :  18:05:15  Toon profiel  Bezoek de homepagina van davevdlocht  Reageer met citaat
Bart,

Ik kan je vertellen dat ik daar absoluut geen problemen mee heb met de snelheid van Google en Marktplaats... Sterker nog, lijkt wel een stuk sneller dan een half jaar geleden in het geval van Marktplaats.

Groetjes,
Dave
Ga naar bovenaan de pagina
  Vorig onderwerp Onderwerp Volgend onderwerp  
 Nieuw onderwerp  Reageer op onderwerp
 Printversie
Ga naar:
Koploperforum Digitale Treinbesturing Problemen bij het forum? Stuur een email. Conrad
Bestel hier en steun het forum!
© EKweb 2006
Ga naar begin van deze pagina